ISO 9001 IQNet
 ISCIRANRGN
Home
 SERVICII  DESPRE NOI  EXPOZITII CONTACT
 PARTENERI

ACV E-TECH

Garantie: 5 Ani

  • Design atractiv si modern
  • Compact si elegant
  • Ecologic - nu produce emisii nocive
  • Economic - randament foarte ridicat
  • Gama de puteri de la 9 kW la 36 de kW
  • Produs de ACV Belgia
  • Garantie 5 ani

 

 

Cazanul E-Tech este disponibil in 5 versiuni ce acopera o plaja de putere de la 4,2 kW la 36 de kW. Puterea este reglabila pentru fiecare model prin simpla schimbare a puntilor de pe bornele de forta si de comanda.
Corpul cazanului si termoplonjoarele sunt din otel inoxidabil pentru cresterea fiabilitatii si longevitatii instalatiei dumneavoastra. Cazanul E-Tech este complet echipat cu vase de expansiune, supapa de siguranta, pompa de circulatie, purjor de aer automat si circuit de comanda.
Puterea cazanului E-Tech se adapteaza automat la cererea de caldura datorita utilizarii unui termostat cu doua etaje: termostatul superior este reglabil si comanda primul etaj de putere, iar termostatul inferior este reglat automat cu 70 C sub valoarea reglata de termostatul superior.
ACV a cautat intotdeauna cele mai bune sisteme de producere a apei calde sanitare. Cazanul E-Tech ofera posibilitatea alegerii uneia din cele doua solutii: un kit de apa calda sanitara instantanee cu schimbator sau un kit pentru al doilea circuit permitand conectarea unui preparator de apa calda de tip Tank in Tank ACV pentru confort sanitar exceptional.
Contrar planseelor incalzite electric, circuitele hidraulice sunt compatibile cu diferite surse de energie: electricitate, gaz, motorina, pompa de caldura, sisteme de caldura etc. Aceasta permite utilizatorului adaptarea la evolutia pietei si optarea eventual pentru un alt combustibil.
Cazanul E-Tech este ideal pentru toate aplicatiile unde gazul si motorina nu sunt disponibile.