ISO 9001 IQNet
 ISCIRANRGN
Home
 SERVICII  DESPRE NOI  EXPOZITII CONTACT
 PARTENERI

ACV Prestige 50-75-120

Garantie: 5 Ani

  • Cazan mural in condensatie pentru incalzire
  • Randament foarte ridicat, 107 %
  • Schimbator unic din otel inoxidabil
  • Produs de ACV Belgia
  • Putere: 50 kW, 75 kW si 120 kW

 

    Pentru noul cazan in condensatie PRESTIGE s-a creat un schimbator de caldura din otel inoxidabil cu un design special si s-a echipat cu un arzator modulant cu preamestec din otel inox, disponibil pentru functionare pe gaz metan sau propan. In aceste conditii cazanul poate ajunge la un randament de 107,9% cu emisii poluante (NOx) limitate la 47 mg/kWh.
Inima cazanului Prestige este un inovator schimbator de caldura, exclusiv din otel inoxidabil, obtinut dupa indelungi studii si testari, care reflecta experienta de 80 de ani a firmei ACV Belgia in utilizarea otelului inoxidabil pentru echipamentele de incalzire si producere de apa calda de consum.
    Cazanele PRESTIGE 50-75-120 pot fi racordate la un sistem de incalzire multicircuit, sau in combinatie cu un boiler ACV Tank in Tank.
    Eficienta maxima a unui sistem de incalzire poate fi dat de racordarea in cascada a mai multor cazane Prestige, care permit modularea puterii termice de la valoarea minima a puterii unui singur cazan pana la puterea maxima instalata. Cazanul Prestige este echipat standard cu regulator electronic care gestioneaza si controleaza intreaga functionare a centralei. Pentru simplitatea instalarii si automatizarii intregului sistem de incalzire ACV ne ofera o gama variata de accesorii hidraulice, de comanda si control pentru diferite tipuri de insatalatii.
    Cazanele PRESTIGE 50-75-120 reprezinta optiunea perfecta pentru montaj in spatii cu dimensiuni reduse si asigurarea unei puteri termice mari.